Zamów bezpłatną prezentację!
:: AquaJebbo Film ::
Windows Media:
56k | 128k | 256k

Real Media:
56k | 128k | 256k

:: AquaJebbo 3D ::
Zobacz urządznie AquaJebbo w 3D:
» Aqua Jebbo
» Żelazko


www.zepter-homecare.com


MOSTANTÓL KEZDVE EZZEL AZ EGY ESZKÖZZEL TAKARÍTHAT ÉS VASALHAT IS EGYBEN!

KREATÍV LEHETŐSÉG
A Padló- és Rongyszőnyeg Vizsgáló Intézet kimutatta, hogy az átlagos porszívó tízszer több port bocsát ki magából, mint ami egy szennyezett város levegőjében található!

Milyen típusú környezetben lakik családja? Milyen kockázatokkal, allergiákkal, asztmával és egyéb egészségügyi problémával kell megküzdenie otthonában?
A Zepter újra és újra bebizonyítja, hogy a haladás élvonalában van. Az Aqua Jebbo ennek ékes példája.

Az Aqua Jebbo annak bizonyítéka, hogy a Nemzetközi Zepter az egészséges és sikeres életmódért végzett fejlesztések vezetője.

Hogyan?

A GŐZCSAPATTAL!

Az Aqua Jebbo sokkal több, mint aminek látszik. Ez egy igazán sokoldalú fertőtlenítőeszköz. A határtalan mennyiségű gőz könnyedén elpusztítja az otthonunkat magukénak tekintő penészgombákat és kártevő állatkákat. A gőz átható ereje elűzi a poratkákat, és biztosítja Önnek és családjának az egészséges otthont.

INNOVATÍV ÉS HATÁSOS

A Nemzetközi Zepter folyamatosan próbára teszi érzékeinket. A két készülék egybeolvasztásával az Aqua Jebbo helyet takarít meg. Ez egy hatékony, többfunkciós gőztisztító, ráadásul professzionális vasaló is egyben! Fertőtlenítse otthonát, ugyanakkor legyenek ruhái tökéletesen vasaltak. Az Aqua Jebbo két készülék egyben!

HELY ÉS IDŐTAKARÉKOS

Állandó harcot folytatunk a tárolóhelyért. A modern családoknak együtt kell élniük a háztartásuk limitált tárolókapacitásának problémájával. Készülékünk kisebb, mint más gőztisztító készülék, viszont egyben könnyű vasalóként is használható!
Mindenekelőtt gyors! Másodpercek alatt családját biztonságban tudhatja az atkáktól és a penészgombáktól!
Az Aqua Jebbo Önért van. Kompakt formatervezése és forradalmian új szerkezete ideálissá teszi minden háztartás számára.Statement of Certification

 

© Zepter IT 2003